Live stream Podcast Waterstof

In de uitzending

Deze week, 29 januari,  was ik een van de gasten aan tafel bij een podcast opname van 20voor12, de Podcast over Groningen, lokaal nieuws en tech. Een serie van Tjarda Polderman en Joshua Peper. Lokatie was EnTranCe en het thema was Waterstof. De andere gasten aan tafel waren Niels Peper (ja, de broer van … en  voorzitter SAMEEN ) en Anouk van der Berg, een oud-collega van me, werkt bij Gasunie.

EnTranCe by night

Bijzonder om een keer in het stikdonker op EnTranCe rond te lopen. Alleen in de kamer van SAMEEN was licht. SAMEEN is een organisatie die studenten en bedrijven koppelt in projecten gericht op een duurzame samenleving. De studenten worden tijdens hun studie (in deeltijd) ingezet  als Young Professionals in het bedrijfsleven.

Tjarda bereidt de live stream voor en Niels geeft aanwijzingen
The producers: Joshua en Tjarda
Ook al is een podcast om te luisteren, toch leuk om ter plekke iets te laten zien: live waterstof maken.

Het was de eerste van een serie van 3 over energietransitie. Deze ging over waterstof. Een podcast is een geluidsuitzending, zonder beeld dus. OMdat het deze keer werd opgenomen kun je ook het beeld bekijken. Zie link onderaan deze blog.

Link PODCAST  : als je alleen wilt luisteren

Link (opgenomen) LIVESTREAM     : Als je wilt kijken naar een lang shot van de opname. Ronodom munnut 23-24 is iets te zien van het experimentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *