Barntalk Helga van Leur 2 september

Eerste barntalk na de coronazomer, met Helga van Leur en een klein publiek ter plekke, op ruim anderhalve meter. On Line konden heel veel mensen meekijken.

Onder de titel Klimaatverandering en de Energietransitie gaf Helga een boeiend en ook verontrustende presentatie. Met na Helga’s presentatie een debat met Roy Bonnema – masterstudent bij de Hanzehogeschool Groningen op het gebied van energietransitie, Willem Biesheuvel van het bedrijf Groenleven en Floris Boogaard die lector klimaatadaptatie in de stedelijke omgeving is.

Marcel Koenis ,  Business development directeur van EnTranCe, faciliteerde de bijeenkomst.

En dan nog even over de combi on line streamen met deels  live publiek. Blijft lastig om beide goed te doen. Deze keer zat ik live  bij de presentatie, maar beeld en geluid waren niet optimaal .

Helga verdween vanuit mijn live- zitplek achter de tafel ( en was in de stream- sessie prima te zien). Elk panellid had een microfoon , maar als iemand met rug naar je toe zit werkt dat niet optimaal. De initiële geluidsproblemen met de streamversie werden door de technici achter de schermen snel opgelost. Voor de mensen in de zaal betekende dat een klein stukje van het verhaal van Helga twee keer. Grote lijn gelijk, toch wat nieuwe stukjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *